Vahepeal on saanud auto endale vintsi ninale (come-up 6000 raadiopuldiga) solenoidi boksi vedasin sisse kuna jäi vintsi stange taha uputamisel ette. Amortidega pole jõudnud rohkem tegeleda, seis sama mis eelmises postis. Silla nurga keerasin ka paremaks. Esisilla lappasin ka nii igaks juhuks lahti ja oh seda rõõmu sees oli kõik just nagu tehasest välja sõites. Välja uus värv peale, uued määrded sisse ja kokku tagasi. Spidomeetri trossi olen vahetanud 3x

. Siduri olen ka vahetanud kuigi pole see uus sidur nii hea kui vana oli, kuidagi imelik on

.Vintsile ümber meisterdasin nn HomeMade ARB stange, raud sinna külge valmimisel. Külje rauad tegin ka kui juhtub kuskilt kännuotsast alla kukkuma siis karp ei kannata, kuigi need tahan ka suvel ümber teha ja panna kohe vinkli külge ja vinkel karbi külge.Taha tegin ise chero originaal konksust konksu (oli palju väänamist ja keevitamist). Rehvideks on 235x75 R15 Insa turbi Dakar (tahaks suuremaid kuigi juba nendega ei jaksa minna). Hetkel tegelen vitara roolivõimu peale modimisega. Teha tahaks, või õigemini olen mõelnud, et võiks panna võimsama mootori mis ka 5 käiguga kannataks sõita mitte ei hakkaks kiirus langema. Aeglasema ülekande vahekasti, kuigi siin vajan nüüd nõu mis mida tähendab (numriliselt ma mõtlen ja miks ma ei võiks kohe panna 6.5:1 ülekannet aga rehvid oleks maksimaalselt 31", peaks ju jääma hästi hea aeglane ja jõudu ka palju, või ei?). Ei jaga neid ülekannete muutmise asju veel väga) vb oleks tark üldse vahetada difrite sisu aga jälle ei tea milleks see hea on

? Sildades tahaks veel tugevamad jupid sisse panna. Ühesõnaga tegemist jagub ja suvel tuleb arvatavasti ka kere kappremont ette võtta. Eelmine omanik värskelt küll tegi aga ju vist polnud selliseid oskluseid nagu vaja( tavaline sanitaarsilikon autole ikka ei sobi

) : Eest iluvõrest irdus tükk enne kui stange ette jõudsin teha

. Nii kui kellegil veel on keerdudel samuraid Tallinna lähistel siis tuleks hea meelega vaatama ja teeks prooviringi (just siduri proovimise ja mootorijõu pärast). Hea oleks kui keegi viitsiks veel rääkida mis ülekanne miks ja mis parim.

.

No krt ei saa mina neid pilte nii nagu vaja-üks tuli ja kõik